Onze diensten

Onze mogelijkheden van wand en plafondafwerking zijn eindeloos, van een super gladde muur in een strakke kleur tot een mooie korrel: alles is bij ons mogelijk. U kunt ons altijd bellen of mailen voor een afspraak op locatie, dan verzorgen we vrijblijvend een advies op maat.

 

  • Gladpleisterwerk

Met deze vorm van wand en plafond afwerking heeft u altijd een strakke afwerking van uw interieur. Deze muren worden texklaar opgeleverd, en kunnen vervolgens met onze texdiensten worden voorzien van een strakke aflevering.

 

  • Spachtelputz

Een duurzame afwerking van uw muren, er kunnen op verschillende korreldiktes (1,0-1,2 of 1,5 mm) een mooie sierpleisterlaag worden aangebracht waar u jaren plezier van heeft!

 

  • Lijsten, plinten en ornamenten

Met lijsten, plinten en ornamenten kunt u eindeloos combineren tot een gewenst resultaat dat past bij u interieur en/of smaak. Of u nu kiest voor een klassieke lijst of strakke plint: alles is bij ons mogelijk.

 

  • Schuurwerk

Een zeer fijne structuur die in verschillende opties kan worden aangebracht op uw wanden of plafonds, zo kunt u kiezen voor een zeer fijne schuurlaag op uw wanden zonder verband. Of een wat grovere schuurvariant op uw plafonds in een strak of recht verband en natuurlijk de bekende waaiers.

 

  • Spackspuitwerk

Een kant en klare afwerkingslaag die met de daarvoor bestemde pomp op de muren wordt gespoten. Met een hoge druk wordt een spacklaag in een naar keuze gestelde korreldikte op uw wanden of plafonds gespoten, zelfs op kleur!

 

  • Betonlook badkamers (cemcolori)

Cemcolori is een duurzame betonstuc afwerking voor wanden, vloeren en diverse meubels. Cemcolori is gespecialiseerd in naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke vloer- en wandafwerkingen. Een innovatieve afwerking met unieke eigenschappen. En is verkrijgbaar in 23 kleuren.

 

  • Betonlook decoratie (brander beton)

De natuurlijke en robuuste uitstraing van Brander Stucco Beton geeft zowel een klassiek als een modern interieur een subtiele hedendaagse uitstraling. Door de uitgebreide kleurkeuze mogelijkheid creëert men makkelijk en harmonie tussen materie, kleur en beleving.

 

  • Marmerlook (brander stucco)

Brander stucco mat is een fluweelzachte afwerking verkrijgbaar in 53 kleuren.

 

  • Buitenstucwerk

Voor uw buitengevel zijn er op stucadoorsgebied vele mogelijkheden, u kunt zorgen voor bijvoorbeeld een strak resultaat; of de welbekende spachtelputz. Ook hebben wij ervaring op het gebied van gevelisolatie. De mogelijkheden zijn eindeloos, neem contact met ons op voor een afspraak om alle mogelijke opties door te nemen.